Pages

03 June 2014

. GIVEAWAY TUNAI RM500 BY SYUHADABAHARUDIN.COM .

.

.
Assalamualaikum WBT dan Salam Sejahtera semua.

Dah lama tak join giveaway kan? So kali ni nak cuba nasiblah. Mana tahu kuah ayam nampak di kaki, tuah manusia, sendiri pun tak pasti (pandai2 ja p ubah peribahasa. ahaks!) hehe.

Oklah. Just nak berkongsi info sedikit tentang giveaway kali ni :-

Giveaway ini dibuat sempena dengan ulangtahun perkahwinan penganjur giveaway yang ke-8 hari ini.
Jadi giveaway ini dibuat bermula pada hari ini 3hb Jun 2014 sehingga 30hb Jun 2014 (kira-kira dalam sebulan juga la).

Hadiah yang bakal diterima oleh pemenang adalah :

Wang Tunai RM50.00 + 1 Sabun Pemutih Carawhite bernilai RM 60.00  x 10 Pemenang

Pemenang akan dipilih secara rawak ye! So, berdoalah semoga tuah melekat dengan korang sepanjang giveaway ni. InsyaAllah. Kalau dah rezeki, tak lari gunung dikejar. hehe.

Oklah, korang yang berminat nak join. Bolehlah klik pada banner giveaway tersebut untuk syarat-syarat penyertaan ye! Btw, good luck untuk semua! :)

Nota Hati: Selamat menyambut ulangtahun perkahwinan ya Puan Syuhada. Semoga ikatan yang terbina terus berkekalan sehingga ke akhir usia! :)
.
  

8 comments:

Maria Firdz said...

Salam Ziarah dari segmen yang sama :)
Semoga berjaya (^_^)

http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/06/giveaway-tunai-rm500-by.html

~M.i.z.D.i.e.L.a~ said...

Maria Firdz

Thanks! Good luck to u too :)

cik lisa said...

goodluck ^__^ (http://www.ciklisa.com/giveaway-tunai-rm500-by-syuhadabaharudin-com/)

Syuhada Baharudin said...

salam..

terima kasih diatas doa, ucapan, sokongan dan penyertaan.
semoga berjaya.

untuk senarai peserta GA ini, sila klik :

http://syuhadabaharudin.com/2014/06/07/senarai-peserta-giveaway-tunai-rm500-syuhadabaharudin-com/

~M.i.z.D.i.e.L.a~ said...

Cik Lisa,

Thanks!! U too, good luck! :)

iman syamilah said...

Salam perkenalanan . singgah dari segmen yg sama ^^ Goodluck . singgah lah blog saya kalau sudi . :)

http://spongebobsayapunya.blogspot.com/2014/06/giveaway-tunai-rm500-by.html

shalimar yusof said...

Allop2...follower #228 dtg tinggal jejak ....:D

http://notashalimar.blogspot.com/2014/06/giveaway-tunai-rm500-by.html

Ezelovesse7en said...

BW dr GA yang sama.
http://ezelovesse7en.blogspot.com/2014/06/giveaway-tunai-rm500-by.html
Good luck.

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik