Pages

13 September 2012

. KAWAN-KAWAN YANG KITA SUKA #1 .


.
Hye! Just nak share about this person.
Which is, saya rasa dia tersangatlah adorable dan very humble.

That guy, is Dazrin Kamarudin.
Kenal? Kenal? Tak kenal dia? Oh tersangatlah rugi.
Saya start kenal dia dari filem SERU, dia pegang watak bernama BUDI.
Masa first time saya tengok dia, saya terus teringat pada seorang pelakon filipina yang memang saya minat sangat-sangat-sangat iaitu, Diether Ocampo.
Haaaa! Apa lagi kan? 
Teruslah dengan muka terujanya. Saya meng'online'kan diri dan dengan bantuan Mr Google, misi berjaya!

Dazrin Kamarudin rupanya empunya nama.
Segala jenis laman sosial saya geledah, twitter, facebook, skype, blog, dan lain-lain lah.
Follow dan add dia dalam segala jenis laman sosial yang ada nama dia.
Tapi saya tengok dia paling aktif di twitter.
So, apa lagi kan. Saje lah nak menyemakkan diri di timeline dia jugak.
Dia online, saya tegur. Dia online, saya tweet.
Sampai lah sekarang.

And the best part is, dia tak sombong.
Serius. Memang humble yang amat lah.
Sweet je kan? Hehe. Oh ya, dia ni lahir dalam bulan Mei jugak, sama macam saya.
Eh? Macam dah janji-janji je kan? Hehehe
Dia 10 MEI 1988 dan saya 16 MEI 1988.

Baru-baru ni, saje lah sebab teringat kat dia kan. 
Tegur dia dengan nama Budi, sebab saya mula kenal dia melalui Budi.

Korang tengoklah tweet-tweet antara saya dan dia.
Boleh pengsan bila dia cakap 'THAT IS SOO SWEET OF U'.
Hehehehe. :)



1st tweet yang saya tegur dia, cakap rindukan Budi, 
then tengoklah apa yang dia reply dan seterusnya. :)

 








Dan, sekarang saya tengah tunggu dia muncul dalam Drama Adam dan Hawa di astro HD 134 sebagai watak Johan. Sangatlah tak sabar!! :)



   

2 comments:

aishah yusoff said...

jealousnyaaaa >.<

~M.i.z.D.i.e.L.a~ said...

@aishah yusoff : pls dont. just tegur je dia di twitter. sure dia akan balas if tak busy. :)

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik