Pages

15 February 2011

. GIVEAWAY SHOPPING POSTAGE MURAH .

Assalamualaikum WBT :)
Hey kamu!
Saya tertarik sangat nak join giveaway kali ni.
Sebab saya sangat suka dengan hadiahnya. Hehe
Giveaway kali ini dianjurkan oleh KZNABIHAH BOUTIQUE .
Haaa. Korang tahu ke apa tu KZNABIHAH BOUTIQUE tu?
Meh teman nak cerita sikit tentang butik online ini.
Hehehe.
Saya kan, suka sangat-sangat shopping dengan butik ini.
Baju-bajunya, Dress-dressnya, dan yang berkaitan dengannya yang dijual dalam butik online ni kan cantik sangat!!
Seingat saya,
saya ada membeli baju, shawl anting-anting dan beg tangan dari butik ini.
Dan saya sangat berpuas hati dengan barang-barangnya.
Pemilik KZNABIHAH BOUTIQUE ni kan comel dan ramah orangnya.
Pandai sangat bergaya untuk menarik hati bloggers lain untuk shopping di butik ini.
Saya sangat jeles sama CIK BIHAH ni sebab dia sangat pandai mix & match kan pakaiannya.
Sweet jak bila tengok :)
Semalam pun saya ada shopping dekat butik ini.
Saya beli baju yang chumil sesangat dan jaket yang cute!
Tak sabar nak tunggu bungkusan baju dan jaket itu sampai!!
Hehe.
Kamu semua nak kenal tak dengan pemilik butik online dan lamannya :)
Kamu klik je kat pic yang saya letakkan di bawah ini.
Saya pasti anda pun mesti tertarik dengan apa yang ada di KZNABIHAH BOUTIQUE ini.
Berbaloi-baloi!! ^_^

Inilah CIK BIHAH.
Cantikkan??
Saya amik gambar ini dari lama FB butik ini.
Oh ya. Sy lupa.
Butik online ini ada jugak menerusi laman sosial FACEBOOK.
TRENDY SHAWL
So, apa lagi kamu semua tunggu?
Cepatlah klik link yang saya kasi tu.
Shopping time!!

Oklah kamu semua.
Sy membebel banyak-banyak ni pun bukan apa.
Sebab nak cukupkan 130 patah perkataan bagi melayakkan saya menyertai giveaway yang dibuat oleh butik online CIK BIHAH ini.
Hehehe.
Dah macam exam SPM kan?
Hihi.
Tak kisah lah :)

Seperkara lagi.
Saya nak cakap saya suka tagline butik ini.

KZNABIHAH BOUTIQUE (inspirasi untuk semua wanita tak kira saiz)

Sekian dahulu. Semoga berjaya untuk saya.
Wassalam ^_^


No comments:

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik