Pages

16 February 2010

.::FRENZ::.

...Assalamualaikum WBT...
Hyep korg!
This time aku tak nak updated citer ttg aku...
Just nak share dgn korg ttg satu group ni..
..FRENZ..
Tak pernah dengar?
Takpe..
Aku pun masa 1st time dgr nama group ni..
aku tertanya..
group nasyid mana lak ni..
Tak pernah dgr pun...
Takpe2..
Biar aku citer serba sedikit eh..
Aku pun masih dlm proses mengenali bakat FRENZ..
Act, dorg ni nak kata nasyid, xsgt..
tp dorg ni more pd versatilitis lagu2 yg positif..
berpaksikan konsep dakwah indie group..
FRENZ dianggotai 6 org ahli..
..Angah, Apit, Fuad, Sein, Pim & Shouq..
Dorg ni aktif dlm persembahan nasyid...
Di mana dorg bergerak secara berdikari..
Serta memperjuang dakwah islam dlm muzik berkonsep akustik & instrument..
Aku sokong perjuangan FRENZ..
Pada aku FRENZ pun berbakat besar..
cuma dorg perlukan lebih pendedahan..
Maksud aku..
Promosi..
Camni la..
Aku citer byk pun tak guna jgk..
Korg nak tahu lebih lanjut ttg dorg??
Korg just klik link di bawah ni..
Aku d fahamkn blog FRENZ still under maintenance..
Nanti bila dh ok, aku akan inform korg..
ok??
K la..
Hope korg boleh sokong this group..
..Wassalam..
~FRENZ~

2 comments:

mysara said...

eh..tak pernah dengar pun...
g pun indusri nasyid kte cm suram je skrg ni...

~M.i.z.D.i.e.L.a~ said...

Mai,
dorg bergerak secara underground..
If Mai nak tahu lebey lanjut ttg FRENZ..
Mai blh klik http://www.facebook.com/profile.php?id=100000649300798#!/pages/FRENZ/329003741104?ref=search&sid=100000105128770.349489703..1

Hmm..Diela akui..
mmg industri nasyid kita makin suram skrg ni..
sbb itu lah kita sokong kumpulan2 macam ini agar industri nasyid dpt naik semula..
bkn skadar itu..
disamping kita berhibur, elemen dakwah jgn kita lupakan (;

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik