Pages

02 February 2011

. KAMI BLOGGER UTAGHA .

Assalamualaikum WBT
Hye suma!!
Saya blogger utara dan bakal bertukar dari SAYA ke KAMI dan UTARA ke UTAGHA.
Best. best!
Tujuannya saya men 'join' kan diri sy ke group ini.
1) Nak kumpul ramai kawan :)
2) Nanti boleh bertukar-tukar pendapat ^_^
3) Paling bets, bila ada gathering, aku boleh join! Wiehuuuu!!
Well, manalah tahu kan.
Bila aku join group ni kot-kot ada jumpa jodoh ke kan.
Hehehe.
Manalah tahu kan :p
Korang kalu berminat nak join group ni jugak.
Korang boleh klik BLOG CIK GKSB ni , then korang akan dapat jawapannya.
Oh ya, sebelum lupa.
Aku ni blogger dari negeri Perak.
Sometimes from Penang :p
Oklah korang.
Selamat tahun baru cina utk suma yg menyambutnya ^_^
Selamat bercuti utk yg bercuti. hehe
Wassalam .



2 comments:

Manja (let it be my sweet name) said...

Manja <<<< penang mali maa
selamat berkenalan

|| A Lady Named .. Yantiey || said...

salam, singgah dan follow dr KAMI BLOGGER UTAGHA

Penang Mari!

http://themptyanty.blogspot.com/2011/05/kami-blogger-utagha.html

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik