Pages

12 July 2010

..::KJH +Kuantan + SOFAZR::..

...Assalamualaikum WBT...




Wiehuuu..
Sesuatu yg sgt excited utk aku kongsi dgn korg semua..

25, 26 dan 27 Jun 2010
Tanggal yg takkan aku lupakan..
Setelah perancangan awal..
Akhirnya kan..
Saat yg d nanti tu, tiba jua..
KJH Kuantan, Pahang...
Destinasi tujuan..
Booth Hotlink
Biar jauh, biar lenguh..
Aku sanggup tempuhi..
hihi...fanatik kan?
Agaknya la..


Nak buat camne... Hati ni meronta-ronta utk ke sana..
ehehe...


8 jam dalam bas..tak dirasakan pun..
(sbb tido je spnjg perjalanan..hihi)
.............................................................................................................................
Sblm memulakan kisah..
Haaaa!!
Ini yg penting,..
Teman alam maya aku selama berkecimpung d FB..
Aina..
ehehe..Dpt jgk kteorg jumpa..
Kn aina?
hihi
--> Me and Aina <--

Aku nak amik kesempatan ni utk wish pd 2 insan yg byk membantu aku sepanjang aku berada d sana dan berkongsi pic2 yg sempat kteorang rakamkan semasa d sana..


Really appreciate it..
Buat Kak Ween dan Abg Peyuz
1) Happy annivesary for u guys..Sentiasa mendoakan yg terbaik utk korg :)
2) Happy belated birthday..
3) Thanx a lot!!!
Korang la terbaekkkkk :)








--> Syg korang! <--




--> Ini lah insan yg aku maksudkan.. Abg Peyuz dan Kak Ween <--







--> Me and Kak Ween <--



--> Me and Ameer SOFAZR <--

--> Me and Zimi SOFAZR <--

--> Me and Syah SOFAZR <--

--> Me and Wan SOFAZR <--

--> SOFAZRters (sofazr + supporters) and Qistina <--

--> SOFAZR without Rodie <--

--> SOFAZR + SOFAZRters <--

.........................................................................................................................

Hehehe..
Mula la kisahnya..
Tujuan aku ke Kuantan ritu..
semata-mata nak menyokong SOFAZR d KJH..
d samping tu berkumpul dengan supporters SOFAZR dr FB..
ehehe..
Sgt best!!!
Yela..sblm ni kteorg just gosip2 dlm FB je kn..
Bila jmpa depan2 ni lain sbnrnya...
Apa-apa2 pun kan..
Dpt mengenali SOFAZR dgn lebih dekat juga adalah yg paling as"BEST"os dlm hidup aku..
ehehe..
Menarik skali..
Luv SOFAZR!!! ^_^
D kesempatan ini pun,
aku nak wish SOFAZR..
Smoga korg sntiasa success k?
i will always support u guys :)
insyaAllah..
Hmm...ok la, aku rasa setakat ni je la yg nak aku share kn..
huhu..
idea macam makin kureng je..
Later, bila idea makin mencurah-curah..
tahu la aku..huhu..
Thanx korg, coz sudi baca blog aku..
ehehe...bubye...wassalam :)



7 comments:

Nur Aainaa Khairunnisa said...

weeeeeeee...pic sape tu? ekekekkeee...;p

~M.i.z.D.i.e.L.a~ said...

aina,
mana...mana?? ;p

Nur Aainaa Khairunnisa said...

tu yg mula² tu....;p

~M.i.z.D.i.e.L.a~ said...

aina,
mana? yg atas skali ye :p

ciah cyah said...

wey........suke2.....i like.... memori y xkn lpaa.... waaaaa......

mysara said...

akak ni...fanatik btul ngn sofaz ek....

~M.i.z.D.i.e.L.a~ said...

Ciah : ehehe...btul2!! :)
Mai : minat sgt!!! :)

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik