Pages

03 May 2010

..::ENTRY CD::..

Assalamualaikum WBT..

Hye korg! Ahahaha.. Malam ini aku nak update ttg CD terkini yg sering aku dgr..




1. Sofaz - Suka sgt2 dgn dorg..mmg band favourite aku ni.. (:
2. Nasyeed Underground - Best! Ada pelbagai penasyid indie..Terbaeeeek la! Revolusi nasyid terkini (:
3. Q-Face - Suka layan lagu Kesepian..ehehe (:
4. Amar - Lagu-lagunya mmg menginsafkan.. ):
5. Sup - Ahaaa! Lagu jiwang, mmg aku layan la..hihi
6. Ella - Bila rasa nk rock! Layan lagu2 ni..ehehe



Memang dah lama aku cari CD lagu ni...

Baru je dapat tak sampai seminggu..

ehehe..

Suka la jgk lagu2 nya... (:

.......................................................................................................

~5 KUMPULAN REMAJA ROCK LELEH~

Aku nak coretkan sikit ttg album ini..

Act, dr kuarnya iklan d tv ttg album ini..

Mmg aku terus cari..tp apa la malangnya kn..

3-4 kali pegi mall, tetap takde..

bengang gak la..huhu

pastu tak silap aku dlm 2 mnggu lepas..

aku balik kmpung, thentergerak la nk g cari kat area pekan..

kedai pertama aku pegi..

hampa..

kedai kedua..

pun hampa..

kedai ketiga dan terakhir..

kali ni, kalu takde pn aku pasrah la..

Pusing-pusing..

AKhirnya!!

CD itu berada d tgn aku,.

CD yg terakhir..

YaAllah, hanya Tuhan yg tahu betapa hepinya aku time tu..ehehe

Alhamdulillah...

Namun, bila smpai umah..

ada kejadian tak d sangka terjadi..

Errrmmmmmmmmmmm...

Ya!! Ini la yg terjadi..

Secara tak d sengajakan CD ni d patahkan oleh seseorang..

Sedih kn? :(

Aku mmg down giler la time ni..

huhu..

Tp kn...



Secara tak sengaja, minggu lepas..

Semasa aku pegi ke Tesco Extra..

Pusing-pusing la dlm kedai CD disitu,..

Niat mahu mencari CD lain..

Tp lain yg dibeli..ehehe

Sekali album itu aku beli..

Sbb, aku ..

Ntahla...

Sbb byk lagu nostalgia kot dlm album tu..

Hehehe..
Inilah 2 album yg sama..
Satu dr nya, mengandungi CD yg tak sengaja telah d patahkan oleh seseorg..
Satu lagi!
Hak aku..
Huhhh!!! Jgn harap sesape pn nk pinjam!!
Kalau nak, beli sendiri ;p
p/s : Utk CikAina, masih ingat lagi kata-kata Diela?? Ehehe.. ;p
Wassalam (:









4 comments:

Nur Aainaa Khairunnisa said...

yeay! akhirnya...walaupun katanya....;p

~M.i.z.D.i.e.L.a~ said...

Aina,
yeay!! ehehe (:

mysara said...

amboi...sggup ye bli g...

~M.i.z.D.i.e.L.a~ said...

Mai,
msti...ada lagu nostalgia dlm ni..ehehe

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik